Varje år kommer det nya mobiltelefoner som är bättre, större och har fler effekter. Utvecklingen har gått långt sedan den tiden då man endast använde mobiltelefonen till att ringa och kanske i bästa fall skicka ett sms. Idag använder man istället mobiltelefonen till allt möjligt, du använder den till att betala dina räkningar, du använder den även till att surfa på nätet, hålla kontakt med dina vänner runt hela jorden samt att ta bilder. Det finns i stort sett ingenting som man inte använder mobiltelefonen till idag och därför är det extra viktigt att man har en mobiltelefon som håller en hög kvalitet och som klarar av allt det som man vill använda den till.

Här listas de senaste nya modellerna på marknaden och är relevant för dig som vill köpa en ny mobil, ha i åtanke att du bör se till att köpa en nyare modell när det är dags för dig att köpa en ny mobiltelefon, anledningen till detta är att det är av största vikt att du har en mobil som är uppdaterad och hänger med i svängarna, på så sätt kommer du att få ut det mesta för dina pengar under flest antal år. Det lönar sig därmed att köpa den senaste modellen om man har tänkt sig att ha den ett längre tag när man väl köper en mobil.

Samtidigt som Iphone 8 redan går att förbeställa är Iphone 7 het på marknaden, Iphone 7 är väldigt lik föregångaren på många sätt, åttan har istället en rundad skärm vilket även är anledningen till att många har valt att vänta på denna istället. Kameran håller en mycket hög prestanda och det finns många specialeffekter som gör att man får väldigt bra bilder, 12 megapixel på den vanliga kameran och 7 megapixel på selfie kameran.

HTC har släppt även de en ny mobil, men i jämförelse med de andra mobilerna så ligger denna mobil något efter i standard. Om man hur som haver är ett HTC fan kommer man sannolikt gilla denna mobil. Den har “förra generationens processor” vilket innebär att den inte är lika snabb och modern som de andra mobilerna som släpptes under samma tid; den har dock en 16 megapixel kamera samt en 12 megapixel selfie kamera. Vilket gör att den trots det kan vara aktuell för de som är ute efter en riktigt schysst kamera.

Huawei har först nyligen letat sig in på marknaden och är ett mobilmärke som har tagit världen med storm, anledningen är att detta är en mobil som är väl genomtänkt och som är gjord för användaren. Den är samtidigt mycket prisvärd och Huawei p10 plus beskrivs som en värsting på marknaden med sin 20 megapixel kamera och sin höga prestanda.

Samsung Galaxy s8 har släppts samtidigt som övriga mobiler och denna mobil har även den tagit världen med storm, den är något dyrare än exempelvis Huawei och prisklassen är densamma som en Iphone. Skärmen är kurvad och den erbjuder en 12 megapixel kamera samt en 8 megapixel selfie kamera.